Pui De Vin Roșu
Puiul de vin roșu este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 2 porții. O porție conține 539 calorii, 25g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, sos de salată de vinetă balsamică, șobolani și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ceapă Roșie Murată, Sos De Chile Roșu Sud-Vest, și Curry roșu thailandez cu legume.
Instrucțiuni
Turnați vinul roșu și vinetă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Presărați pieptul de pui cu sare și piper și puneți-l în pungă. Înveliți puiul cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider cel puțin 1 oră.
Se toarnă marinata într-o tigaie la foc mare-mediu și se gătește, amestecând frecvent, până când marinada începe să se reducă și uleiul se separă, aproximativ 15 minute.
Așezați puiul în tigaie și rumeniți pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Se amestecă șalotele și se gătește, amestecând, până la translucid, aproximativ 10 minute. Amestecați frunzele de cimbru și gătiți până când sosul este redus și puiul este rumenit și nu mai este roz în centru, aproximativ 4 până la 5 minute.