Pui de sud la grătar mărunțit
Southern Shredded BBQ Chicken este un fel principal de sud. Această rețetă servește 6 și costă 3,43 USD per porție. O porție conține 858 de calorii , 73 g de proteine și 24 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63% , care este solid. Rețete similare includ Pui mărunțit la grătar , Pui mărunțit și ciuperci cu balsamic și Pui prăjit crocant de sud .
Instrucțiuni
Pune puiul într-un 4-qt. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați supa de roșii, zahărul brun, oțetul, pudra de chili, sarea, semințele de țelină, sosul de soia și cayenne.
Se toarnă peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când se înmoaie.
Într-un castron mare, combinați făina, mălaiul, zahărul, praful de copt și sarea.
Combinați ouăle, laptele și 4 linguri de unt; amestecați ingredientele uscate până când se combină.
Se toarnă într-un 8-in uns. tava patrata de copt.
Coaceți la 350° timp de 18-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Stropiți untul rămas peste pâinea caldă.
Scoateți puiul din aragazul lent. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți carnea de pe oase; aruncați oasele. Tocați carnea cu două furculițe; se întoarce la aragazul lent. Folosind o lingura cu fanta, puiul peste paine de porumb.