Pui de rozmarin prăjit cu cartofi
Puiul de rozmarin prăjit cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și întreagă 30 are 356 calorii, 40g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, piept de pui, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Rozmarin pui prăjit și cartofi, Rozmarin-Pui Prăjit Și Cartofi, și Rozmarin-Pui Prăjit Și Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport pentru cuptor în partea superioară a cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F. aliniați fundul unei tigaie cu hârtie pergament.
Puneți cartofii într-un castron mare, presărați cu 2 lingurițe de ulei, rozmarinul și 1/4 linguriță de sare și aruncați pentru a combina. Aranjați cartofii într-un singur strat în tigaie și prăjiți până când cartofii încep să se înmoaie ușor, amestecând după cum este necesar, 25 până la 30 de minute.
Între timp, presărați pieptul de pui cu 1/2 linguriță sare și 3/4 linguriță piper.
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gătiti pielea de pui în jos până când este doar aurie, 4 până la 5 minute.
Așezați pielea de pui cu fața în sus pe cartofii parțial prăjiți. Prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii ajunge la 160 de grade F și sucurile se limpezesc, 25 până la 30 de minute.
Transferați puiul și cartofii într-un platou și serviți.