Puiul de rozmarin cu sos de afine este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 322 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, muștar, suc de rodie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Rozmarin-salvie și usturoi filet de porc cu sos de afine sălbatice, Pui cu sos de rozmarin, și Pui de rozmarin cu sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați rozmarinul, busuiocul și piperul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Piper
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Turnați uleiul de măsline într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
3
Puneți pieptul de pui la o grosime de aproximativ 3/4 inch. Frecați fiecare sân cu sos adobo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Sos Adobo
Condimente Uscate Freca
4
Presărați ambele părți ale fiecărui sân cu amestecul de rozmarin și așezați-le în uleiul de măsline; se lasă la marinat aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Rozmarin
5
Între timp, pregătiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
6
Încălziți sucul de rodie într-o cratiță la foc mediu. Odată ce sucul este cald, amestecați conservele de afine, afine, miere, muștar și semințe de muștar. Gatiti si amestecati pana cand sosul se ingroasa, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Rodie
Semințe De Muștar
Afine
Conservă
Muștar
Miere
Suc
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti puiul in untul topit pana nu mai roz in interior, 3 pana la 5 minute pe fiecare parte.