Pui De Miere-Var

Pui De Miere-Var
Puiul de miere-Var este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 281 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper măcinat, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Miere De Pui De Var, Miere De Pui De Var, și Miere De Pui De Var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 linguri de miere și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați pui; sac de etanșare. Marinați la frigider peste noapte, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Combinați restul de 1 lingură de miere și coaja de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
MiereMiere
5
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
6
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 5 minute pe fiecare parte, ungând cu amestec de miere rezervat în ultimele 2 minute de timp de gătit. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În23 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista