Pui De Miere-Var
Puiul de miere-Var este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 281 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper măcinat, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Miere De Pui De Var, Miere De Pui De Var, și Miere De Pui De Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri de miere și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui; sac de etanșare. Marinați la frigider peste noapte, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Combinați restul de 1 lingură de miere și coaja de tei.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 5 minute pe fiecare parte, ungând cu amestec de miere rezervat în ultimele 2 minute de timp de gătit. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute.