Pui De Joc La Grătar
Găină joc la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 78g de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1047 calorii. Pentru $ 3.32 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 13 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cutii de aluminiu, oțet de cidru de mere, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Încercați Joc Pie, Ziua Jocului Chili, și Joc-zi BBQ ceapa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ceapa, oțetul de cidru de mere și sosul de grătar. Pune deoparte.
Înveliți găinile cu ulei, frecați uscat, sare și piper. La frigider peste noapte.
Tăiați cutii de aluminiu în jumătate. Umpleți conservele cu amestec de ceapă, oțet și sos de grătar.
Așezați conservele pe un grătar fierbinte și așezați găinile deasupra conservelor. Grătar timp de aproximativ 1 oră.
Ungeți ușor cu sos de grătar după 1 oră de gătit.