Pui De Grădină De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de grădină de vară. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 201 calorii, 28G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați pentru bebeluși, amidon de porumb, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Grădină De Vară, Pui și Broccoli se amestecă, și Pui Rapid Și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați pui, usturoi și ghimbir; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana cand puiul se rumeneste.
Se amestecă ceapa, morcovii, 3/4 cană de bulion, sosul de soia și zahărul. Acoperiți și gătiți la foc mediu 5 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă broccoli, ciuperci și ardei gras. Acoperiți și gătiți aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când puiul nu mai este roz în centru și legumele sunt clare.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și restul de 1/4 cană bulion; se amestecă în amestecul de pui. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand sosul se ingroasa.