Pui de ghimbir afumat cu Cardamom, cuișoare și scorțișoară

Puiul de ghimbir afumat cu Cardamom, cuișoare și scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 452 calorii, 31g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 1,8 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, ulei de canolan, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încearcă Pui de ghimbir afumat cu Cardamom, cuișoare și scorțișoară, Nuc fragil cu scorțișoară și cuișoare, și Kumquats în sirop condimentat cu cuișoare, scorțișoară și anason stelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați cuișoarele, cardamomul și bețișoarele de scorțișoară într-un castron, acoperiți cu apă rece și înmuiați cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ghimbirul și usturoiul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați semințele de muștar și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați 1/2 cană de apă, coaja de tei și sucul și puțină sare și piper. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut.
Transferați într-un blender și amestecați până la o pastă netedă, adăugând mai multă apă dacă este necesar.
Frecați pasta peste întregul pui, inclusiv sub piele. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Scoateți puiul din frigider cu 30 de minute înainte de grătar.
Aprindeți un demaror de coș umplut cu cărbune din lemn de esență tare și lăsați să ardă până când tot cărbunele este acoperit cu un strat de cenușă cenușie fină. Construiți un foc cu un singur nivel răspândind cărbunii uniform pe fundul grătarului.
Adăugați condimentele înmuiate uniform peste cărbunele fierbinte, puneți capacul pe grătar și lăsați grătarele să se încălzească și fumul să umple grătarul, aproximativ 5 minute.
Așezați puiul, cu pielea în jos, peste cărbuni și gătiți până când pielea este carbonizată frumos. Întoarceți, treceți la căldură indirectă, acoperiți grătarul și gătiți la aproximativ 375 de grade până când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsă înregistrează 165 de grade F, 40 până la 50 de minute.
Scoateți puiul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta.