Pui de ghimbir afumat cu Cardamom, cuișoare și scorțișoară

Pui de ghimbir afumat cu Cardamom, cuișoare și scorțișoară
Puiul de ghimbir afumat cu Cardamom, cuișoare și scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 452 calorii, 31g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 1,8 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, ulei de canolan, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încearcă Pui de ghimbir afumat cu Cardamom, cuișoare și scorțișoară, Nuc fragil cu scorțișoară și cuișoare, și Kumquats în sirop condimentat cu cuișoare, scorțișoară și anason stelat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați cuișoarele, cardamomul și bețișoarele de scorțișoară într-un castron, acoperiți cu apă rece și înmuiați cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ghimbirul și usturoiul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5
Adăugați semințele de muștar și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
6
Adăugați 1/2 cană de apă, coaja de tei și sucul și puțină sare și piper. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Transferați într-un blender și amestecați până la o pastă netedă, adăugând mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Lăsați să se răcească.
9
Frecați pasta peste întregul pui, inclusiv sub piele. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
10
Scoateți puiul din frigider cu 30 de minute înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
11
Aprindeți un demaror de coș umplut cu cărbune din lemn de esență tare și lăsați să ardă până când tot cărbunele este acoperit cu un strat de cenușă cenușie fină. Construiți un foc cu un singur nivel răspândind cărbunii uniform pe fundul grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Adăugați condimentele înmuiate uniform peste cărbunele fierbinte, puneți capacul pe grătar și lăsați grătarele să se încălzească și fumul să umple grătarul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Așezați puiul, cu pielea în jos, peste cărbuni și gătiți până când pielea este carbonizată frumos. Întoarceți, treceți la căldură indirectă, acoperiți grătarul și gătiți la aproximativ 375 de grade până când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsă înregistrează 165 de grade F, 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
14
Scoateți puiul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista