Pui De Foc La Grătar
Puiul de foc la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 184 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de strop de sare, jupuit, ardei jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Pui De Foc La Grătar, Butoaie De Pui Cu Foc De Artificii La Grătar, și Aripioare De Pui Cu Petardă La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente în recipientul unui blender electric sau al unui robot de bucătărie; acoperiți și procesați până la omogenizare.
Puneți puiul într-o pungă de plastic rezistentă, cu fermoar.
Adăugați 1/4 cană amestec de sos de roșii, rezervând amestecul de sos de roșii rămas. Sigilați punga și agitați până când puiul este bine acoperit. Marinați la frigider cel puțin 15 minute.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Înveliți grătarul cu spray de gătit și puneți-l pe grătar peste cărbuni cu foc mediu (350 până la 400).
Așezați puiul pe raft; grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Se servește cu amestec rezervat de sos de roșii.
Garnisiți cu felii proaspete de jalapeno, dacă doriți.