Pui cu sos de vin alb
Puiul cu sos de vin alb este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 248 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui concentrat cu aromă, ulei de măsline, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui în sos de vin alb, Pui în sos de vin alb, și Pui în sos de vin alb.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Adăugați puiul și gătiți timp de 10 minute sau până se rumenesc bine pe ambele părți.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați ceapa și cimbrul în tigaie și gătiți și amestecați timp de 30 de secunde. Se amestecă vinul și se gătește 2 minute sau până când amestecul se reduce la jumătate. Se amestecă bulionul concentrat. Întoarceți puiul în tigaie. Gatiti 5 minute sau pana cand puiul este fiert.