Pui cu sos de roșii și brânză Feta

Pui cu sos de roșii și brânză Feta
Puiul cu sos de roșii și brânză Feta este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 397 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,12 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, feta, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele grecești vegetale într-un sos de roșii parfumat cu brânză Feta, Zucchini la grătar cu sos rapid de roșii-măsline și brânză Feta, și Pui Acoperit Cu Feta Cu Sos De Mărar-Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare grea setată la foc mediu-mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați șobolani și gătiți, amestecând, aproximativ 3 minute. Condimentează puiul cu rozmarin, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Adăugați puiul, cu pielea în jos, în tigaie și gătiți timp de 5 minute sau până când pielea se rumeneste. Întoarceți puiul, adăugați roșiile, inclusiv sucul și bulionul și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit, până când puiul este doar gătit, aproximativ 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați puiul pe farfuria de servire. Se fierbe sosul la foc mare până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Se adaugă brânza și măslinele și se fierbe, amestecând, până se încălzește. Se toarna sosul peste pui si se garniseste cu crengute de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Sugestii de vin: un trandafir din Valea Languedoc din sudul Franței, cea mai recentă epocă disponibilă sau Rezervația Boutari Red Noussa, Grecia, cea mai recentă epocă disponibilă
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista