Pui cu sos de roșii uscat

Pui cu sos de roșii uscat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sos de roșii uscat. O porție conține 347 calorii, 44G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 5.45 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți garnitură: crenguță de oregano, oregano, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu sos de roșii uscat la soare, Pui cu sos de roșii uscat la soare, și Pui cu sos de roșii-ciuperci uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți 1 1/2 Lingură. ulei din borcan de roșii într-o tigaie mare; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți 1/4 cană de roșii uscate din borcan și tocați fin. Refrigerați roșiile rămase și uleiul în borcan pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Subţire-Subţire-
3
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic grea și aplatizați până la grosimea de 1/2 inci, folosind un ciocan de carne sau un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Presărați puiul cu 1/8 linguriță. sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Se Încălzește 1 1/2 Lingură. ulei rezervat în tigaie mare la foc mediu până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați roșiile uscate tocate, rămânând 1/8 linguriță. sare, bulion de pui, oregano și oțet la tigaie; aduceți la fierbere, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Gatiti 3 minute sau pana cand amestecul de bulion este redus la aproximativ 1/2 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Serviți sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Garnisiți, dacă doriți.
11
Ideea meniului pentru 4 * pui cu sos de roșii uscate * orez Basmati * fasole verde aburită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Alimente necesare verificați capse: sare, piper, oregano uscat, otet balsamic * 1 (8-oz.) jar roșii uscate în ulei * 4 (6-oz.) piept de pui jupuit și dezosat * 1 (14-oz.) poate supa de pui * 1 buchet oregano proaspăt ( opțional) * 1 pachet basmati orez * 1 lb. fasole verde proaspătă sau congelată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Orez BasmatiOrez Basmati
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista