Pui cu smochine într-un sos de vin de Port

Pui cu smochine într-un sos de vin de Port
Puiul cu smochine într-un sos de vin de Port ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, bulion de pui, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul de port, puteți urma acest fel principal cu Port Cizmar ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fricass de pui cu smochine și sos de Port, Loin De Porc Cu Smochine Și Sos De Port, și Loin De Porc Cu Smochine Și Sos De Port.

Instrucțiuni

1
Așezați făina într-un vas puțin adânc. Dragați pieptul de pui în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti puiul in tigaia preincalzita pana se rumeneste, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Turnați portul, vinul alb și bulionul de pui peste pui și împrăștiați smochinele în jurul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Aduceți lichidul la fierbere și reduceți focul la minim, fierbeți până când puiul este complet gătit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Scoateți puiul din tigaie și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Aduceți sosul în tigaie la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Bateți smântâna și turnați peste pui pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista