Pui cu smochine într-un sos de vin de Port
Puiul cu smochine într-un sos de vin de Port ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, bulion de pui, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul de port, puteți urma acest fel principal cu Port Cizmar ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fricass de pui cu smochine și sos de Port, Loin De Porc Cu Smochine Și Sos De Port, și Loin De Porc Cu Smochine Și Sos De Port.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un vas puțin adânc. Dragați pieptul de pui în făină.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti puiul in tigaia preincalzita pana se rumeneste, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Turnați portul, vinul alb și bulionul de pui peste pui și împrăștiați smochinele în jurul tigaiei.
Aduceți lichidul la fierbere și reduceți focul la minim, fierbeți până când puiul este complet gătit, aproximativ 15 minute.
Scoateți puiul din tigaie și acoperiți cu folie.
Aduceți sosul în tigaie la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 5 minute.
Bateți smântâna și turnați peste pui pentru a servi.