Poblanos Umplute Cu Carne De Porc Și Fructe

Poblanos Umplute Cu Carne De Porc Și Fructe
Poblanos umplute cu carne de porc și fructe este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.66 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 574 calorii, 30g de proteine, și 35g de grăsime. Un amestec de sare, ulei de măsline, carne de porc măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 72%. Încercați Poblanos Umplute Cu Carne De Porc Și Fructe, Poblanos Umplute Cu Carne De Porc Cu Sos De Cremă De Nucă, și Poblanos prăjite umplute w / tras carne de porc Chili Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Coaceți la 500 timp de 20 de minute sau până când ardeii arată blister.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Așezați ardeii într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii, păstrând tulpinile intacte. Faceți o fantă de-a lungul a 1 parte a fiecărui ardei; îndepărtați și aruncați semințele și membranele. Puneți ardeii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
4
Gătiti carnea de porc, ceapa și usturoiul în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu până când carnea de porc se rumeneste, amestecând până se sfărâmă; se scurge. Se amestecă caisul și următoarele 7 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Umpleți ardeii uniform cu amestec de porc și puneți - l într-un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
6
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Se servește cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
8
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista