Pui Cu Panglică Albastră Și Tăiței
Blue-Ribbon Chicken & Noodles este un fără lactate felul principal. O porție conține 461 calorii, 32g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,13 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pui, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma colorantul alimentar galben, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Orange Angel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gogoși Cu Panglică Albastră, Plăcintă Cu Mere Cu Panglică Albastră, și Plăcintă Cu Mere Cu Panglică Albastră.
Instrucțiuni
Combinați bine făina și sarea într-un bol mare de amestecare; faceți o fântână în centru și lăsați-o deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle și colorantul alimentar.
Adăugați oțet și amestecați din nou; se toarnă bine în amestecul de făină.
Lucrați aluatul cu mâinile până când toate ingredientele sunt complet amestecate. Pe o suprafață ușor făinată, lucrați aluatul până se omogenizează, adăugând mai multă făină dacă aluatul este lipicios.
Lăsați aluatul să se odihnească 20 de minute; împărțiți în jumătate.
Întindeți o porție de aluat într-un cerc; continuați să se rostogolească până se subțiază (tăiței se vor îngrășa când sunt fierți).
Tăiați aluatul în fâșii lungi, apoi tăiați transversal la lățimea dorită. Aruncați cu făină pentru a separa tăiței. Puneți tăiței deoparte și repetați cu a doua porție de aluat. Acoperiți tăiței ușor cu prosoape de hârtie și lăsați să se usuce timp de una până la 2 ore sau peste noapte.
Puneți puiul într-o cratiță de 4 litri și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, aproximativ o oră. Rezervarea bulionului, scoateți puiul și lăsați-l să se răcească; scoateți carnea din os și lăsați-o deoparte.
Măsurați bulionul rezervat; adăugați bulion conservat, dacă este necesar, pentru a egala 2 litri. Aduceți bulionul la fiert.
Aruncați tăiței în bulion câte o mână, amestecând constant. Reduceți căldura la foc mic; acoperiți și gătiți timp de 20 de minute, amestecând ocazional pentru a preveni lipirea.
Descoperiți și adăugați pui rezervat. Gatiti, neacoperit, inca 20 de minute, sau pana cand taiteii sunt fragede, amestecand ocazional.