Pui cu ananas și orez brun
Puiul cu ananas și orez brun este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 391 calorii. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ghimbir, caju și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până caju ai putea urma acest curs principal cu Mere coapte cu afine și caju ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Ananas Creveți Orez Brun Prăjit, Ahi ars cu orez brun și bulion de ananas-ghimbir, și Sticky jerk & coaste de zahăr brun cu orez ananas.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Spray 12x8-inch (2-quart) vas de copt din sticlă cu spray de gătit antiaderent. În vasul de copt pulverizat, combinați orezul și bulionul; se amestecă bine. Acoperiți cu folie.
Se coace la 375 buc. F. timp de 45 de minute.
Scoateți orezul din cuptor; descoperi.
Adăugați ananasul cu lichid, ardei gras, morcov, caju și ghimbir; se amestecă bine.
Puneți puiul peste amestecul de orez; apăsați ușor în orez.
Periați puiul cu teriyaki baste și glazură.
Reveniți la cuptor; coaceți, neacoperit, încă 30 până la 40 de minute sau până când puiul este fraged cu furculița, sucurile sale curg limpede, iar orezul este fraged.