Pui cu 40 de căței de usturoi și verdeață picantă

Pui cu 40 de căței de usturoi și verdeață picantă
Puiul cu 40 de căței de usturoi și verdeață picantă necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 793 calorii, 58G de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $4.42 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bietă elvețiană, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui cu 40 de căței de usturoi, Pui cu 40 de căței de usturoi, și Pui cu 40 de căței de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 cu suportul în poziția de mijloc. Într-un castron mare, dizolvați 1/4 cană de sare în 2 qts. apă rece; adăugați pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 45 de minute.
3
Între timp, aduceți o oală mică cu apă la fiert. Separați usturoiul în cuișoare, puneți-l într-un castron metalic și puneți un alt castron peste usturoi, astfel încât să formeze un capac bombat. Agitați viguros bolurile împreună timp de câteva secunde, ca și cum ați amesteca un cocktail; cuișoarele ar trebui să-și arunce pielea. Repetați dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Se fierbe usturoiul decojit 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
5
Scurgeți, clătiți cu apă rece, tăiați orice pete maronii și capete dure ale tulpinii și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
6
Se încălzește 3 linguri. ulei într-o oală mare la foc mediu. Între timp, rupeți verdeața și sfecla în bucăți mari. Când uleiul este doar fierbinte, adăugați 1/3 de verdeață și lăsați să se ofilească, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
VerziiVerzii
Chard ElvețianChard Elvețian
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați verdele rămas în același mod. Se amestecă ardei iute, coajă și sare după gust și se gătește, acoperit, amestecând ocazional, până când verdeața este fragedă, 10 până la 15 minute. Pus deoparte, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
VerziiVerzii
(tub Mare)(tub Mare)
8
Scoateți puiul din saramură, uscați-l bine pe prosoape de bucătărie și condimentați ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
9
Se încălzește 2 linguri. ulei într-un 12-in. tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Se lucrează în 2 loturi, se rumenesc puiul pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte și se transferă într-o tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
10
Adăugați vin, bulion de pui, usturoi și ierburi la tigaie și aduceți la foc mic, răzuind bucățile rumenite. Întoarceți puiul în tigaie cu pielea în sus și prăjiți-l în cuptor, neacoperit, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește 160, 12 până la 14 minute. Pui de pui 5 minute pentru a re-crisp pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Între timp, amestecați sucul de lămâie în verdeață și reîncălziți, descoperit pentru a evapora puțin lichid, până când este fierbinte, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 1 lingură. ulei. Puneți verdeața pe un platou și acoperiți cu pui și usturoi (îndepărtați frunzele de dafin ).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
VerziiVerzii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Se amestecă untul și făina într-o pastă cu o furculiță, apoi se amestecă în sucuri în tigaie. Se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute, și se toarnă într-un ulcior de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Adăugați câteva crenguțe de cimbru în platou dacă doriți și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista