Pui cu 40 de căței de usturoi și verdeață picantă
Puiul cu 40 de căței de usturoi și verdeață picantă necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 793 calorii, 58G de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $4.42 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bietă elvețiană, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui cu 40 de căței de usturoi, Pui cu 40 de căței de usturoi, și Pui cu 40 de căței de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 cu suportul în poziția de mijloc. Într-un castron mare, dizolvați 1/4 cană de sare în 2 qts. apă rece; adăugați pui.
Lăsați să stea la temperatura camerei 45 de minute.
Între timp, aduceți o oală mică cu apă la fiert. Separați usturoiul în cuișoare, puneți-l într-un castron metalic și puneți un alt castron peste usturoi, astfel încât să formeze un capac bombat. Agitați viguros bolurile împreună timp de câteva secunde, ca și cum ați amesteca un cocktail; cuișoarele ar trebui să-și arunce pielea. Repetați dacă este necesar.
Se fierbe usturoiul decojit 30 de secunde.
Scurgeți, clătiți cu apă rece, tăiați orice pete maronii și capete dure ale tulpinii și lăsați-le deoparte.
Se încălzește 3 linguri. ulei într-o oală mare la foc mediu. Între timp, rupeți verdeața și sfecla în bucăți mari. Când uleiul este doar fierbinte, adăugați 1/3 de verdeață și lăsați să se ofilească, amestecând ocazional.
Adăugați verdele rămas în același mod. Se amestecă ardei iute, coajă și sare după gust și se gătește, acoperit, amestecând ocazional, până când verdeața este fragedă, 10 până la 15 minute. Pus deoparte, acoperit.
Scoateți puiul din saramură, uscați-l bine pe prosoape de bucătărie și condimentați ușor cu sare.
Se încălzește 2 linguri. ulei într-un 12-in. tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Se lucrează în 2 loturi, se rumenesc puiul pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte și se transferă într-o tigaie într-un singur strat.
Adăugați vin, bulion de pui, usturoi și ierburi la tigaie și aduceți la foc mic, răzuind bucățile rumenite. Întoarceți puiul în tigaie cu pielea în sus și prăjiți-l în cuptor, neacoperit, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește 160, 12 până la 14 minute. Pui de pui 5 minute pentru a re-crisp pielea.
Între timp, amestecați sucul de lămâie în verdeață și reîncălziți, descoperit pentru a evapora puțin lichid, până când este fierbinte, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 1 lingură. ulei. Puneți verdeața pe un platou și acoperiți cu pui și usturoi (îndepărtați frunzele de dafin ).
Se amestecă untul și făina într-o pastă cu o furculiță, apoi se amestecă în sucuri în tigaie. Se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute, și se toarnă într-un ulcior de servire.
Adăugați câteva crenguțe de cimbru în platou dacă doriți și serviți cu sos.