Pui crocant de Dijon

Pui crocant de Dijon
Puiul crocant de Dijon durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 410 de calorii. Pentru 1,88 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, jumătăți de piept de pui, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 63%. Încercați pâine crocantă cu rozmarin-Dijon, varză de Bruxelles prăjită cu Dijon, nuci și firimituri crocante și pui Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune firimiturile într-un castron puțin adânc. Aplatizați fiecare piept de pui la 1/2 inch. grosime; ungeți cu muștar, apoi ungeți cu firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă, Tocată Sau Feliată Subțire1 Ceapă, Tocată Sau Feliată Subțire
1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Chifle Sandwich Submarin (aproximativ 10 Inchi)2 Chifle Sandwich Submarin (aproximativ 10 Inchi)
2
Așezați într-o cameră de 11 inchi. x 7 inchi. vas de copt acoperit cu spray de gătit; se stropesc cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Biscuiți Cu Scorțișoară Cu Conținut Redus De Grăsimi (aproximativ 4 Biscuiți întregi)3/4 Cană De Biscuiți Cu Scorțișoară Cu Conținut Redus De Grăsimi (aproximativ 4 Biscuiți întregi)
6 Linguri De Unt SAU Margarina, Inmuiata6 Linguri De Unt SAU Margarina, Inmuiata
Echipamente pe care le vei folosi
Spice De Porumb Perfect La Gratar, Boabe ScoaseSpice De Porumb Perfect La Gratar, Boabe Scoase
3
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când sucurile curg limpede.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei1 Litru De Lapte Integral, La Temperatura Camerei

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Crisp. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile folosite la producerea cavalor sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de învechire minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele aflate în învechire sunt supuse tehnicii déplacé, care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, peste mai mult de 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este un cava delicat, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice. Blend: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Revista