Pui Caju Korma

Pui Caju Korma
Pui caju Korma ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 219 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână iaurt cu lapte integral, păstăi de cardamom, stafide aurii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare includ Caju Legume Korma, Cartofi dulci și caju Korman peste orez de nucă de cocos, și Brânză Paneer într-un sos aromat de nucă de cocos de caju (Paneer Korma).

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, învârtiți iaurtul și 1/4 cană de caju până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Presărați puiul cu 1 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați pui și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor peste tot, aproximativ 8 minute. Cu o lingură cu fante, transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor, 5 minute. Reduceți căldura la mediu; adăugați roșii, usturoi, ghimbir, cardamom, scorțișoară, coriandru, garam masala și cayenne. Gatiti pana cand rosiile incep sa se inmoaie, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Întoarceți puiul și sucurile în tigaie, împreună cu stafidele, restul de 1/2 cană de caju și amestecul de iaurt. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și gătiți, amestecând des, până când puiul nu mai este roz în centru (tăiat pentru a testa) și sosul s-a îngroșat ușor (va părea separat), 10 până la 15 minute. Descoperiți, adăugați smântână și amestecați la foc mediu până când sosul este neted și fierbinte, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Notă de vin: de obicei plin de mandarine cu miere, piersici și caprifoi, Viognier-Marele Alb cultivat în Valea Rhne din Franța-este bogat, dar, în cel mai bun caz, crocant și mineral. Se asortează bine cu sosuri cremoase și condimente aromate. Versiunile mai slabe rezistă aromelor picante thailandeze și vietnameze; cele mai bogate sunt potriviri bune pentru nuci, brânză, curry indian blând și crustacee dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
MandarinăMandarină
ViognierViognier
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1
Familia Miner Simpson Vineyard Viognier 2005 (California; $20). O senzație bogată de gură și un indiciu de coajă de mandarină au declanșat Korma de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
ViognierViognier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Voss Viognier 2004 (Carneros; 26 USD). Coaja delicată de mandarină, piersică și caprifoi, cu minerale care țin pasul cu Korma de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
ViognierViognier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate73
Bucătăriiindianasiatic
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista