Pui Balsamic și paste făinoase
Puiul Balsamic și pastele necesită în jur 3 ore de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 532 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, frunze de busuioc, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Paste Balsamice De Pui, Salată Balsamică De Paste De Pui, și Salată Balsamică De Paste De Pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Coaceți cuișoarele de usturoi în robotul de bucătărie sau în blender.
Adăugați 1/3 din frunzele de busuioc în procesor și tocați până la fin.
Se toarnă 1/2 cană de ulei de măsline și se continuă procesarea până când amestecul devine galben deschis cu pete de busuioc.
Adăugați oțetul balsamic; procesați doar până se combină.
Așezați pieptul de pui într-o pungă mare de depozitare cu fermoar, împreună cu 1 lingură de sare, 1 1/2 lingurițe de piper și conținutul robotului de bucătărie. Strângeți aerul din pungă și sigilați. Lăsați puiul să se marineze timp de 2 ore sau până peste noapte, întorcându-se ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Pui brun într-o tigaie mare la foc mare, aproximativ 4 până la 5 minute pe parte.
Transferați puiul într-un vas mare de copt și introduceți-l în cuptor până când este gătit, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Scoateți puiul din cuptor, feliați-l în fâșii de 1/4 inch și reveniți la vasul de copt pentru a absorbi sucurile de gătit. Păstrați cald.
În timp ce puiul se coace, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Fierbeți pastele până sunt fierte, dar încă ferme până la mușcătură, aproximativ 11 minute.
Scurgeți bine. Amestecați puiul și sucurile din vasul de copt în pastele fierbinți.
Feliați subțire frunzele de busuioc rămase și puneți-le într-un castron mare de servire împreună cu roșiile. Se amestecă 1/4 cană ulei de măsline, 1/4 cană oțet balsamic și sare și piper după gust. Top busuioc și roșii cu pastele fierbinți, sosul și puiul; aruncați pentru a combina.