Pui
Puiul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 696 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină de toate scopurile, unt, ciuperci de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Mâncărurile Dvs. De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Popeye Tso 's Chicken (puiul General Tso făcut cu pepite de pui Popeye' s) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează făina cu sare și piper.
Cu un ciocan de carne, lăsați pieptul de pui la o grosime de 1/4 inci. Condimentează fiecare sân cu sare și piper și pune 1 frunză de salvie pe fiecare sân.
Așezați 1 felie prosciutto peste fiecare piesă și pliați în jumătate ca o carte. Asigurați cele două părți cu o scobitoare și dragați fiecare sân în făina condimentată.
Într-o oală cu fund greu, cu laturi înalte, încălziți cele 2 căni de ulei de măsline la 375 de grade. Asigurați-vă că aveți o lingură sau un păianjen în apropiere. Lucrând în câteva loturi, prăjiți frunzele în ulei, îndepărtându-le cu lingura pliată după 30 de secunde. Se condimentează cu sare, se pune pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie pentru a se scurge și se lasă deoparte.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline rămas până la fumat.
Se adaugă puiul și se sotează până se rumenesc pe ambele părți.
Adăugați șalotele și ciupercile și gătiți până când ciupercile s-au transpirat, aproximativ 5 până la 6 minute.
Adăugați Marsala și bulionul de pui și gătiți la foc mare până se reduce la jumătate. Rotiți untul în tigaie, adăugați pătrunjelul și serviți pe 4 farfurii încălzite, acoperite cu frunzele de salvie prăjite.