Pugliese ciuperci Hodgepodge ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 796 calorii, 13g de proteine, și 59G de grăsime per portie. Pentru $ 6.86 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de măsline, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană De Hodgepodge, Hodgepodge cret Kale (cu o răsucire), și Deborah Madison Spring Garden amestecătură de ridichi, praz și mazăre în funcție ... pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face pesto: într-un robot de bucătărie, combinați măslinele, ceapa, nucile de pin și usturoiul și amestecați timp de 1 minut. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până când formează o pastă groasă și netedă. Se lasă să stea 1/2 oră înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Într-o cratiță grea de 4 litri, așezați galbenele, crimini, stridii și ciuperci galbene, ceapa roșie, fulgi de chili, scallions, usturoi, roșii și sos de roșii și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați vin după 8 minute de gătit. Coborâți căldura astfel încât amestecul să fiarbă, parțial acoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Între timp, preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
5
După fierbere, amestecul de ciuperci ar trebui să fie gros, ca un ragu. Condimentează hodgepodge-ul, după gust, cu sare și piper, și toarnă într-un bol mare, de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Prăjiți pâinea și ungeți cu pesto de măsline verzi. Așezați crostini în unghiuri distractive în mijlocul ciupercilor hodge-podge și serviți imediat în centrul mesei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
Crostini
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Căni De Bere
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Serviți deasupra pâinii la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
8
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă