Pufuri Rapide De Piept

Pufuri Rapide De Piept
Bufe piept rapid ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 293 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, aluat de foietaj, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pufuri Rapide De Brânză, Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, și Sfat Rapid: Congelarea Somonului Pentru Mese Rapide.

Instrucțiuni

1
Shred aproximativ 10 uncii fierte piept de vită sau chuck (aproximativ 2 cani). Bateți 1 ou mare cu 1 lingură de apă pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De VităPiept De Vită
ApăApă
OuăOuă
2
Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat, rulați 1 foaie de aluat de foietaj congelat dezghețat (jumătate de 3 oz. pachet) într-un dreptunghi gros de 1/16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu PufAluat De Patiserie Cu Puf
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
3
Tăiați în pătrate de 3 inci.
4
Movilă aproximativ 1 lingură de piept în centrul fiecărui pătrat. Se acoperă cu 1/2 linguriță chutney de ceapă preparată și 1/8 linguriță frunze proaspete de cimbru; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Sare și PiperSare și Piper
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
CeapăCeapă
5
Trageți colțurile de patiserie peste umplutură și suprapuneți; periați blaturile cu ou bătut pentru a sigila. Setați pe o foaie de copt. Repetați cu foaia rămasă de foietaj pentru a întinde, tăia, umple și sigila mai multe pufuri. Setați pe o altă foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți într-un cuptor 375 până se rumenesc, 16 până la 19 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate52
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista