Espresso Cream Puffs ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 67 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți amidon de porumb, zahăr, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pufuri Cu Cremă Espresso, Pufuri de cremă cu cremă Espresso Fil, și Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti pufuri de cremă, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina, 2 lingurițe de zahăr și 1/4 linguriță de sare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
4
Combinați 1 cană de lapte, unt și granule espresso într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; adăugați amestecul de făină, amestecând bine până când amestecul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
5
Scoateți amestecul de pe foc.
6
Adăugați ouăle și albușul de ou, câte 1, bătând bine cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
7
Aruncați aluatul cu linguri de nivel, la 2 inci distanță, pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Coaceți la 400 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350; coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți din cuptor; străpungeți partea fiecărui puf de cremă cu vârful unui cuțit ascuțit. Opriți cuptorul; lăsați pufurile de cremă să stea în cuptorul parțial închis timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Cuptor
10
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
11
Pentru a pregăti crema de patiserie, presărați gelatină peste apă într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Combinați 3/4 cană de lapte și următoarele 5 ingrediente (lapte prin gălbenușuri de ou) într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Se pune la foc mic; gatiti pana se incalzeste, amestecand continuu. Se amestecă amestecul de gelatină; gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 8 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
14
Se ia de pe foc.
15
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață; lăsați să stea 15 minute sau până la temperatura camerei (nu lăsați amestecul să se stabilească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
16
Scoateți tigaia din gheață. Bateți ușor în topping biciuit. Acoperiți și răciți 4 ore sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
17
Tăiați blaturile de cremă; umpleți fiecare puf de cremă cu 1 lingură de umplutură.