Pudră de porumb și cartofi
Chowder de porumb și cartofi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 319 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, ceapă verde, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chowder de porumb cu șuncă și cartofi, Pudră De Cartofi De Porumb, și Chowder De Porumb De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ardeiul gras și 3/4 cană de ceapă verde și sotati 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Creșteți căldura la mare; adăugați porumb, apă, condimente pentru fructe de mare, cimbru, ardei roșu și cartofi; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Se ia de pe foc și se amestecă jumătate și jumătate, pătrunjelul tocat și sarea.
Așezați aproximativ 1 1/2 căni de supă în fiecare din cele 4 boluri; presărați fiecare cu 2 linguri de brânză și 1 lingură de ceapă verde.