Chowder cremos de porumb și Broccoli este un vegetarian supă. O porție conține 191 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de porumb, unt, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli brânză și pudră de porumb, Supă de Broccoli cu porumb și slănină, și Chowder de ton, porumb și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 4 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa si usturoiul in unt 2-3 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul. Gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se amestecă bulionul, broccoli și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Se încălzește la fierbere la foc mare. Reduceți căldura; fierbeți 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4
Se amestecă jumătate și jumătate. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte (nu fierbeti).