Prăjiți Coasta Anterioară De Carne De Vită Cu Sfeclă Roșie Și Hrean

Prăjiți Coasta Anterioară De Carne De Vită Cu Sfeclă Roșie Și Hrean
Friptura de carne de vită cu sfeclă roșie și hrean este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1090 calorii, 39G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $19.2 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Jamie Oliver are 93 de fani. Dacă aveți la îndemână sfeclă roșie de diferite culori, suc de lămâie, un cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 4 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați Friptură de vită rece cu salată de sfeclă roșie și cremă de hrean, Friptură De Vită Hrean Spirale, și Hrean Friptură De Vită Wrap pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 4 m.
Porții2
Scor De Sănătate92
Revista