Tortul cu pere de alune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 397 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 67 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, alune și zahăr. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare sunt Tort Piemontez Cu Alune, Pere Și Marsala, Prăjitură cu ciocolată cu pere și alune, și Briose cu alune-pere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei. Ungeți și făinați un 10-in. canelat tub tigaie. Se toacă 1 cană de alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați alunele rămase într-un robot de bucătărie; pulsează până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în extracte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Într-un alt castron, bateți făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și alunele măcinate; se adaugă la amestecul cremă alternativ cu brânză ricotta, bătând după fiecare adăugare doar până se combină. Îndoiți perele și alunele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Bomboane Salvatoare
Jumătăți De Pere în Sirop
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
6
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți 55-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie cu 10 minute înainte de a se scoate pe o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Pentru glazură, într-o cratiță mică grea, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
9
Se încălzește 5-7 minute sau până se rumenesc, amestecând continuu.
10
Transferați într-un castron. Se amestecă laptele, vanilia și suficient zahăr de cofetari pentru a ajunge la consistența dorită.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "