Prăjitură cu condimente în două culori

Prăjitură cu condimente în două culori
Prăjitura cu condimente în două tonuri Makeover durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 227 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă servește 16 și costă 40 de cenți per porție. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de mere, ienibahar măcinat, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil de 12%. Rețete similare sunt Makeover Spice Crumb Cake, Makeover Pumpkin Spice Bread și Vegan Makeover Of Healthy Makeover: Pumpkin Bread.

Instrucțiuni

1
Linia doi 9-in. tavi rotunde de copt cu hartie cerata. Ungeți tigăile cu spray de gătit și stropiți cu făină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Chipsuri De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite1/4 Cană Plus 1 Lingură Chipsuri De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite
Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Topping Congelat Fără Grăsimi, Dezghețat, împărțit4 Căni De Topping Congelat Fără Grăsimi, Dezghețat, împărțit
2
Într-un castron mare, bate untul și zahărul brun până se sfărâmiciază, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-2/3 Căni De Zahăr Brun La Pachet2-2/3 Căni De Zahăr Brun La Pachet
-1 Lingurita Chimen Macinat-1 Lingurita Chimen Macinat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
3
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în sos de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Decojit și TocatDovlecel, Decojit și Tocat
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si ScursAnanas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
4
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara, sarea, bicarbonatul de sodiu, ienibaharul și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lipiți Colorant Alimentar în Culorile școliiLipiți Colorant Alimentar în Culorile școlii
IenibaharIenibahar
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Moale*1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Moale*
Arahide Prăjite Cu Miere Fisher®Arahide Prăjite Cu Miere Fisher®
Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67
3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)
5
Se adauga in amestecul de unt alternativ cu smantana, batand bine dupa fiecare adaugare. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
-1 Lingurita Chimen Macinat-1 Lingurita Chimen Macinat
(mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)(mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)
6
Se întinde în tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Iaurt Simplu GrecescCeașcă Iaurt Simplu Grecesc
7
Se coace la 350° timp de 18-22 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Smochine (uscate), TocateSmochine (uscate), Tocate
(poate Fi Sos Chili-usturoi)(poate Fi Sos Chili-usturoi)
8
Pentru glazură, într-un castron mare, cremă de unt și zahăr de cofetarie. Incorporati smantana si vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurite Lapte2 Lingurite Lapte
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
3 Până La 5 Picături De Colorant Alimentar Verde, Opțional3 Până La 5 Picături De Colorant Alimentar Verde, Opțional
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
-1 Lingurita Chimen Macinat-1 Lingurita Chimen Macinat
2 Linguri Caju Sarate2 Linguri Caju Sarate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
9
Pune un strat de tort pe un platou de servire; acoperiți cu jumătate din glazură. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 5 Picături De Colorant Alimentar Verde, Opțional3 Până La 5 Picături De Colorant Alimentar Verde, Opțional
10
Într-un cuptor cu microunde, topește ciocolata și untul; se amestecă până la omogenizare. Se răcește timp de 2 minute; se stropesc peste tort. Pune resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)
-1 Lingurita Chimen Macinat-1 Lingurita Chimen Macinat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Cani (12 Uncii) De Iaurt De Vanilie1-1/2 Cani (12 Uncii) De Iaurt De Vanilie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Spice Cake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Taittinger Brut La Francaise. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista