Prăjiturile proaspete de porumb sunt o vegetarian garnitură. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 366 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină de porumb, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Prăjituri Proaspete De Porumb, Prăjituri Proaspete De Porumb, și Pui la grătar cu prăjituri proaspete de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou; amestecați laptele și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ciocolată Rasă, Opțional
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se adaugă la ingredientele uscate;se amestecă până se amestecă. (Aluat poate fi ușor cocoloase).
3
Se amestecă porumbul, ceapa verde, ardeiul roșu și ardeii iute verzi; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Ghimbir întreg, Zdrobit
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Într-un castron mic, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Pentru fiecare clătită, turnați aproximativ 1/4 cană de aluat pe o tavă fierbinte ușor unsă; întoarceți-vă când se formează bule pe vârfurile prăjiturilor. Gatiti a doua parte pana se rumeneste.