Prăjiturile proaspete de porumb sunt o vegetarian garnitură. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 366 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină de porumb, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Prăjituri Proaspete De Porumb, Prăjituri Proaspete De Porumb, și Pui la grătar cu prăjituri proaspete de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou; amestecați laptele și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se adaugă la ingredientele uscate;se amestecă până se amestecă. (Aluat poate fi ușor cocoloase).
3
Se amestecă porumbul, ceapa verde, ardeiul roșu și ardeii iute verzi; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Într-un castron mic, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Pentru fiecare clătită, turnați aproximativ 1/4 cană de aluat pe o tavă fierbinte ușor unsă; întoarceți-vă când se formează bule pe vârfurile prăjiturilor. Gatiti a doua parte pana se rumeneste.