Prăjituri de turtă dulce cu glazură regală

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile de turtă dulce cu glazură regală. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 60 de porții cu 64 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, ienibahar măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 73 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de turtă dulce cu glazură regală, Bărbați de turtă dulce perfecti cu glazură regală, și Biscuiți cu zahăr cu glazură regală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul brun, melasa și apa rece cu mixerul electric la viteză medie (sau cu lingura de lemn) până se amestecă bine.
Amestecul poate părea coagulat. Cu lingura de lemn, amestecați ingredientele rămase pentru biscuiți până se formează aluat moale. Înfășurați cu folie de plastic; refrigerați până când este ferm, cel puțin 2 ore.
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se pulverizează ușor foile de prăjituri cu spray de gătit. Pe suprafața făinoasă, rulați aluatul cu grosimea de 1/8 inch.
Se taie aluatul cu faina 3 1/2-de 2 1/2-inch turtă dulce băiat sau fată cookie cutter sau alte cookie cutter.
Așezați pe foi de cookie la o distanță de 2 inci. Reroll aluat, și se taie cookie-uri suplimentare.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când nu rămâne nicio indentare la atingere. Scoateți imediat din foile de cookie în raftul de răcire. Foi de cookie Cool 10 minute între loturi. Răciți cookie-urile complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți pulberea de bezea și apa rece cu mixerul electric la viteză medie până se formează vârfuri. Bateți treptat în zahăr pudră până se formează vârfuri moi, aproximativ 1 minut. Lingura glazură în sac de decorare prevăzute cu vârful rotund mediu, și țeavă peste cookie-uri.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când glazura este setată.