Prăjituri de porumb umplute cu brânză (Arepas Rellenas de Queso)
Prăjituri de porumb umplute cu brânză (Arepas Rellenas de Queso) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 407 calorii, 18g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 1479 de fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Prajituri Masa prajite cu branza (Arepas de Queso), Arepas la grătar cu brânză de fermier (sau Queso Blanco), și PRĂJITURI DE PORUMB CU PUI ȘI AVOCADO (AREPAS CON POLLO Y AGUACATE) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu amestecați masarepa, apa, sarea și untul. Frământați cu mâinile timp de aproximativ 3 minute umezindu-vă mâinile cu apă în timp ce lucrați.Formați 6 bile mici cu aluatul.
Așezați fiecare bilă între 2 pungi de plastic sau hârtie pergament și cu un capac plat pentru oală aplatizați la aproximativ 1/3 inch. Arepa ar trebui să aibă aproximativ 5" în diametru.
Adăugați untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Așezați Arepa în tigaie și gătiți aproximativ 3 minute pe fiecare parte, până se formează o crustă sau până se rumenesc.Împărțiți Arepa folosind un cuțit, așa cum ați face cu o brioșă engleză și chestii cu 2 felii de brânză mozzarella.
Așezați Arepa umplute înapoi pe tigaie la foc mediu și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când brânza este topită și serviți imediat.