Prăjituri de porumb cu afine cu sirop de arțar
Torturile de porumb cu afine cu sirop de arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 166 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină de porumb măcinată cu piatră, unt și sirop de arțar cald, afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine prăjită franceză la cuptor cu afine cu Crumble Amaretti și sirop de arțar de afine, Clătite de afine cu sirop de arțar de afine, și Sirop De Afine De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mic, bateți zeama cu gălbenușul de ou. Într-un castron mediu, bateți albușul până se formează vârfuri ferme.
Adăugați amestecul de zară la ingredientele uscate și amestecați ușor cu o lingură de lemn până se umezește uniform; vor mai exista niște bulgări. Îndoiți albușul bătut și apoi afinele.
Încălziți o tigaie mare din fontă.
Adăugați 1 lingură de ulei și, când este fierbinte, puneți 1/4 cană de aluat în tigaie pentru fiecare clătită. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste pe fund si apar bule la suprafata, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, cu aproximativ 2 minute mai mult. Păstrați clătitele calde într-un cuptor mic în timp ce continuați cu uleiul și aluatul rămas.
Serviți clătitele cu unt și sirop de arțar.