Prăjituri de porumb cu afine cu sirop de arțar

Prăjituri de porumb cu afine cu sirop de arțar
Torturile de porumb cu afine cu sirop de arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 166 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină de porumb măcinată cu piatră, unt și sirop de arțar cald, afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine prăjită franceză la cuptor cu afine cu Crumble Amaretti și sirop de arțar de afine, Clătite de afine cu sirop de arțar de afine, și Sirop De Afine De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mic, bateți zeama cu gălbenușul de ou. Într-un castron mediu, bateți albușul până se formează vârfuri ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați amestecul de zară la ingredientele uscate și amestecați ușor cu o lingură de lemn până se umezește uniform; vor mai exista niște bulgări. Îndoiți albușul bătut și apoi afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Încălziți o tigaie mare din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați 1 lingură de ulei și, când este fierbinte, puneți 1/4 cană de aluat în tigaie pentru fiecare clătită. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste pe fund si apar bule la suprafata, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, cu aproximativ 2 minute mai mult. Păstrați clătitele calde într-un cuptor mic în timp ce continuați cu uleiul și aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Serviți clătitele cu unt și sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista