Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso

Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso
Această rețetă servește 6 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 965 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, zahăr, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budinca de ciocolata cu frisca Espresso, Budinca de ciocolata cu frisca Espresso, și Mousse de ciocolată Espresso cu frișcă mascarpone portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cerneti faina, pudra de cacao, 5 lingurite praf de espresso si praful de copt intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Praf De CoptPraf De Copt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați untul într-un castron mare; adăugați ambele zaharuri și bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți ouăle câte 1, apoi extractele de vanilie și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
MigdaleMigdale
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți ingredientele uscate. Împărțiți aluatul între șase căni de cafea rezistente la cuptor cu 1 cană (aproximativ 2/3 cană în fiecare). Completați fiecare cu 2 linguri de chipsuri de ciocolată. Apăsați ușor chipsurile în aluat. Acoperiți și refrigerați cănile cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CafeaCafea
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Combinați smântâna, zahărul pudră și restul de 1 linguriță de pudră espresso într-un castron mediu; bateți până se formează vârfuri. Se răcește până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați cani cu aluat să stea la temperatura camerei 5 minute.
8
Coaceți descoperit până când prăjiturile sunt umflate și cruste și testerul introdus în centru iese cu aluat gros atașat, aproximativ 30 de minute. Prăjituri reci 5 minute. Topiți prăjiturile fierbinți cu frișcă espresso și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista