Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso
Această rețetă servește 6 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 965 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, zahăr, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budinca de ciocolata cu frisca Espresso, Budinca de ciocolata cu frisca Espresso, și Mousse de ciocolată Espresso cu frișcă mascarpone portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina, pudra de cacao, 5 lingurite praf de espresso si praful de copt intr-un bol mediu.
Așezați untul într-un castron mare; adăugați ambele zaharuri și bateți până se omogenizează bine.
Bateți ouăle câte 1, apoi extractele de vanilie și migdale.
Bateți ingredientele uscate. Împărțiți aluatul între șase căni de cafea rezistente la cuptor cu 1 cană (aproximativ 2/3 cană în fiecare). Completați fiecare cu 2 linguri de chipsuri de ciocolată. Apăsați ușor chipsurile în aluat. Acoperiți și refrigerați cănile cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Combinați smântâna, zahărul pudră și restul de 1 linguriță de pudră espresso într-un castron mediu; bateți până se formează vârfuri. Se răcește până la 1 oră.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Lăsați cani cu aluat să stea la temperatura camerei 5 minute.
Coaceți descoperit până când prăjiturile sunt umflate și cruste și testerul introdus în centru iese cu aluat gros atașat, aproximativ 30 de minute. Prăjituri reci 5 minute. Topiți prăjiturile fierbinți cu frișcă espresso și serviți.