Prăjituri de creveți cu sos de Lime
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de creveți cu sos de Lime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $2.07 pe portie. O porție conține 560 calorii, 24g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, condimente din louisiana, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Prăjituri de Creveți Curry cu nucă de cocos cu sos de papaya-Lime, Prăjituri De Creveți Scallion-Lime, și Prăjituri de Crab cu sos de Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsează până se toacă mărunt.
Adăugați maioneză și următoarele 3 ingrediente; pulsează până se amestecă.
Adăugați creveți; pulsează până se toacă grosier. Se amestecă 2 căni de pesmet.
Formați amestecul moale în 12 torturi. Înveliți prăjiturile cu pesmetul rămas.
Puneți o tigaie antiaderentă mare, ușor unsă, la foc mediu-mare. Gatiti prajiturile, in loturi, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc usor.
Se servește cu sos de Lime.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio