Prăjituri de Crab fript cu arpagic și sos de capere

Prăjituri de Crab fript cu arpagic și sos de capere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjituri de Crab fript cu arpagic și sos de Caper. O porție conține 41 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 30 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, pesmet făcut din pâine, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Prăjituri De Crab Din Maryland Cu Sos Cremos De Caper-Mărar, Mini Prăjituri De Crab Cu Sos De Usturoi-Arpagic, și Prăjituri Cu Crab De Arpagic.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 7 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați carne de crab; aruncă. Îndoiți în 1 cană pesmet. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CrabmeatCrabmeat
PiperPiper
3
Se amestecă în gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
4
Așezați 2 căni de pesmet pe farfurie. Folosind 1 lingură de amestec de crab pentru fiecare, formați torturi cu diametrul de 1 inch. Înveliți fiecare tort de crab cu pesmet. Capac; se răcește cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CrabiCrabi
5
Poziționați raftul la 6 inci sub broiler și preîncălziți broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
6
Ungeți 2 foi de copt cu ulei. Aranjați prăjiturile de crab pe foi de copt, distanțând uniform. Se fierbe până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. (Poate fi gătit cu 30 de minute înainte de servire. Păstrați cald în 300 cuptor F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Transferați prăjiturile de crab pe platou. Completați fiecare cu păpușă de sos și crenguță de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
SosSos
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista