Prăjituri de Crab fript cu arpagic și sos de capere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjituri de Crab fript cu arpagic și sos de Caper. O porție conține 41 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 30 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, pesmet făcut din pâine, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Prăjituri De Crab Din Maryland Cu Sos Cremos De Caper-Mărar, Mini Prăjituri De Crab Cu Sos De Usturoi-Arpagic, și Prăjituri Cu Crab De Arpagic.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 7 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați carne de crab; aruncă. Îndoiți în 1 cană pesmet. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Crabmeat
Piper
3
Se amestecă în gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
4
Așezați 2 căni de pesmet pe farfurie. Folosind 1 lingură de amestec de crab pentru fiecare, formați torturi cu diametrul de 1 inch. Înveliți fiecare tort de crab cu pesmet. Capac; se răcește cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Crabi
5
Poziționați raftul la 6 inci sub broiler și preîncălziți broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
6
Ungeți 2 foi de copt cu ulei. Aranjați prăjiturile de crab pe foi de copt, distanțând uniform. Se fierbe până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. (Poate fi gătit cu 30 de minute înainte de servire. Păstrați cald în 300 cuptor F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
7
Transferați prăjiturile de crab pe platou. Completați fiecare cu păpușă de sos și crenguță de busuioc.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.