Prăjituri de Crab din Louisiana cu sos Tartar creol
Louisiana Crab prăjituri cu sos Tartar creol este un lactate gratuit și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 317 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de albus de ou, pătrunjel, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjituri de Crab cu sos tartar picant, Prăjituri crocante de Crab cu sos Tartar, și Prăjituri de Crab prăjite cu sos Tartar de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul tartar, combinați primele 6 ingrediente, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Lăsați să stea 10 minute.
3
Pentru a pregăti prăjiturile de crab, așezați pâinea într-un robot de bucătărie; pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Combinați 1 cană pesmet, ceapă și următoarele 8 ingrediente (prin albus de ou); se amestecă bine. Împărțiți amestecul de crab în 8 porții egale. Formați fiecare porție într-un patty gros de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Albușuri De Ou
Ceapă
Crabi
5
Așezați 1 cană de pesmet într-un vas superficial. Prăjituri de dragare, pe rând, în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
6
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 4 patties; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu uleiul rămas și patties.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
8
Se servește cu sos tartar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
9
Garnisiți cu crengute de pătrunjel și pene de lămâie, dacă doriți.Sfat: sosul tartar stă 10 minute pentru a lăsa aromele să se contopească, dar îl puteți face până la o zi înainte și îl puteți păstra, acoperit, la frigider. Carnea de crab forfetară face prăjituri grozave de crab, dar sunt predispuse să se destrame. Manipulați-le cu răbdare și blândețe pentru cele mai bune rezultate.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 139 de dolari pe sticlă.