Prăjituri de Crab din Louisiana cu sos Tartar creol

Prăjituri de Crab din Louisiana cu sos Tartar creol
Louisiana Crab prăjituri cu sos Tartar creol este un lactate gratuit și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 317 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de albus de ou, pătrunjel, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjituri de Crab cu sos tartar picant, Prăjituri crocante de Crab cu sos Tartar, și Prăjituri de Crab prăjite cu sos Tartar de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul tartar, combinați primele 6 ingrediente, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Lăsați să stea 10 minute.
3
Pentru a pregăti prăjiturile de crab, așezați pâinea într-un robot de bucătărie; pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Combinați 1 cană pesmet, ceapă și următoarele 8 ingrediente (prin albus de ou); se amestecă bine. Împărțiți amestecul de crab în 8 porții egale. Formați fiecare porție într-un patty gros de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CeapăCeapă
CrabiCrabi
5
Așezați 1 cană de pesmet într-un vas superficial. Prăjituri de dragare, pe rând, în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
6
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați 4 patties; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu uleiul rămas și patties.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Se servește cu sos tartar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
9
Garnisiți cu crengute de pătrunjel și pene de lămâie, dacă doriți.Sfat: sosul tartar stă 10 minute pentru a lăsa aromele să se contopească, dar îl puteți face până la o zi înainte și îl puteți păstra, acoperit, la frigider. Carnea de crab forfetară face prăjituri grozave de crab, dar sunt predispuse să se destrame. Manipulați-le cu răbdare și blândețe pentru cele mai bune rezultate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Crab ForfetareCarne De Crab Forfetare
Pană De LămâiePană De Lămâie
Sos TartarSos Tartar
PătrunjelPătrunjel
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista