Prăjituri de Crab cu salată de ierburi
Prăjituri Crab cu salata de plante ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 119 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, tarhon, ulei de semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Rețete similare includ Prăjituri De Crab Cu Salată De Ierburi, Prăjituri de Crab cu salată de ierburi, și Prăjituri de Crab cu sos de ierburi de lămâie.
Instrucțiuni
Bateți uleiul, sucul de lămâie, mărarul, tarhonul, coriandrul, ceapa verde și muștarul într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Tapetați foaia de copt cu hârtie cerată.
Bateți primele 10 ingrediente într-un castron mare.
Se amestecă carnea de crab și 1 cană panko, rupând ușor carnea de crab.
Lăsați să stea 10 minute.
Așezați panko rămas pe foaia de copt cu margini, întinzându-se ușor. Formați amestecul de crab în șaisprezece torturi cu diametrul de 2 inci, folosind aproximativ 1/4 cană pentru fiecare. Apăsați ambele părți ale patties în panko.
Transferați chiftelele pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillete mari grele la foc mediu-mare.
Adăugați prăjituri de crab la skillets și gătiți până devin aurii pe ambele părți, adăugând mai mult unt și ulei după cum este necesar, aproximativ 5 minute în total.
Așezați amestecul de salată într-un castron foarte mare.
Adăugați 1/2 cană de vinaigretă; aruncă. Aranjați prăjituri de crab pe platou.
Garnisiți cu crenguțe de ierburi, stropiți cu o parte din vinaigreta rămasă și serviți cu salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.