Prăjituri cu rom alb-negru
Prăjituri rom alb-negru este un fără lactate desert. Această rețetă servește 24. O porție conține 125 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată de copt, albușuri de ou, extract de rom și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Prăjiturile alb-negru ale lui Karen DeMasco, Mini Zmeură Neagră Și Prăjituri Din Crep De Ciocolată Albă, și Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți aluat de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru ouă întregi.
Într-un castron mic, așezați 2 căni de aluat; se amestecă ciocolata. În aluatul rămas, amestecați 2 lingurițe de extract de rom. În partea de jos a fiecărei cani de brioșă, lingură aproximativ 1 1/2 linguri de aluat de ciocolată. Completați fiecare cu aproximativ 1 1/2 linguri de aluat de rom.
Coaceți 20 până la 26 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți 2 albușuri cu mixerul electric la viteză mare doar până se formează vârfuri rigide; pus deoparte.
În cratița de 1 litru, amestecați zahărul, siropul de porumb și 2 linguri de apă până se amestecă bine. Acoperiți și încălziți până la fierbere la foc mediu. Descoperiți și fierbeți 4 până la 8 minute, fără a amesteca, până la 242 F pe termometrul pentru bomboane sau până când o cantitate mică de amestec aruncată într-o ceașcă de apă foarte rece formează o bilă fermă care își menține forma până la apăsare. Pentru o citire precisă a temperaturii, înclinați ușor cratița, astfel încât amestecul să fie suficient de adânc pentru termometru.
Se toarnă siropul fierbinte foarte încet în flux subțire în albușuri de ou, bătând constant la viteză medie.
Adăugați 2 lingurițe extract de rom. Bateți cu viteză mare aproximativ 10 minute sau până se formează vârfuri rigide. Răspândiți imediat glazura pe cupcakes.
Se presară cu stropi de ciocolată. A se păstra acoperit la frigider.