Prăjituri Cu Lavă Topită
Prăjituri de lavă topită necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 754 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 6 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați untul, ciocolata semidulce, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 39%. Încercați Prăjituri Cu Lavă Topită, Prăjituri Cu Lavă Topită, și Prăjituri Cu Lavă Topită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Unt 8 (6 uncii) ramekins și se presară fiecare cu aproximativ 1/2 linguriță de zahăr.
Într-o cratiță combinați untul, scorțișoara, cayenne, nucșoara și ciocolata la foc mic până se topește și se omogenizează; amestecați frecvent. Se răcește ușor.
Într-un castron mare amestecați făina, zahărul cofetarilor, ouăle și gălbenușurile, extractul de vanilie și extractul de migdale până la crem.
Adăugați ciocolată topită în aluat și amestecați împreună.
Se toarnă în ramekine pregătite.
Coaceți prăjiturile până când partea de sus este rigidă și crăpată și marginile sunt întunecate, aproximativ 12 până la 14 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute. Slăbiți marginile tortului cu un cuțit mic, apoi răsturnați pe farfurii în timp ce este cald.