Prăjituri cu amprentă de ciocolată Kathleen King
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 80 și costă 24 de cenți pe porție. Cap la magazin și ridica toate scop făină, zahăr brun, albușuri de ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ciocolată Thumbprint Cookie-Uri, Ciocolată Thumbprint Cookie-Uri, și Ciocolată Thumbprint Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina și sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, unt de smântână, zahăr și zahăr brun.
Adăugați ciocolată topită și vanilie, amestecați până se combină. Răzuiește bolul.
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați.
Se adaugă amestecul de făină și se amestecă până se combină.
Scoateți aluatul din castron pe o bucată mare de film transparent. Înfășurați și formați într-un disc. Se dă la frigider timp de 2 ore sau suficient de ferm pentru a se rostogoli în bile.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 Tigăi pentru foi cu Silpat sau vaselină.
Într-un castron mic, adăugați albușuri de ou și bateți ușor cu o furculiță pentru a ușura.
Așezați nucile într-un castron mic separat.
Rulați aluatul în bile mici de mărimea marmurei. Înmuiați bilele de aluat în albușul de ou pentru a acoperi.
Rulați fiecare bilă în nuci pecan tocate.
Așezați bilele pe foile de prăjituri pregătite la o distanță de 1 1/2 inch și împingeți în jos centrul fiecărei bile cu degetul mare. Dacă aveți unghii lungi, utilizați capătul unui diblu de lemn.
Coaceți timp de 10 minute, scoateți tigăile din cuptor și apăsați din nou centrele, folosind un diblu sau spatele unei lingurițe.
În timp ce cookie-urile se răcesc, topiți ciocolata și uleiul într-un castron mic în cuptorul cu microunde, până când se topesc.
Folosind o linguriță, umpleți cookie-urile, unul câte unul.
Puneți-le înapoi pe tăvile de foi până când ciocolata este fermă și setată. Ciocolata va dura câteva ore pentru a se seta, dacă vă grăbiți, puneți-le la frigider.