Cookie-urile pentru micul dejun sunt o vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 24 de porții cu 237 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ovăz de gătit, scorțișoară măcinată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mic Dejun Consistent Cu Confetti, Coace Mic Dejun Consistent, și Burritos Cu Mic Dejun Consistent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți împreună untul, untul de arahide, zahărul brun și vanilia până când sunt cremoase. Bateți în ouă și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Zahăr Brun
Vanilie
Unt
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Se amestecă făină, ovăz, germeni de grâu, sare, scorțișoară și bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Germeni De Grâu
Scorțișoară
Ovăz
Sare
3
Se amestecă în amestecul de unt de arahide. Se amestecă stafidele. Picătură de înghețată scoopfuls 2 1/2 inch în afară pe foi cookie unse. Aplatizați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
înghețată
Stafide
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 18 - 20 de minute. Se răcește pe foaia de cookie timp de 2 minute, apoi se transferă pe rafturile de răcire. A se păstra într-un recipient etanș.