Prosciutto și brânză umplute miel muschiulet
Prosciutto și brânză umplute miel muschiulet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 616 calorii, 29G de proteine, și 51G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Un amestec de frunze de busuioc, frunze de busuioc, prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Prosciutto-filet de porc umplut cu sos de ciuperci, Miel Exohiko (miel, spanac și brânză umplute parcele Phyllo), și Brânză Și Prosciutto-Pui Umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Folosind un cuțit de decojit, tăiați un buzunar lat de 3 inci, adânc de aproximativ 2 inci, în partea laterală a fiecărui filet. Condimentează cavitatea cu sare și piper. Umpleți 1 felie de prosciutto, 1 felie de brânză și 2 frunze de busuioc în fiecare buzunar. Legați 1 bucată de sfoară de bucătărie la fiecare capăt și 1 bucată în centrul fiecărui filet pentru a asigura umplutura. Condimentează filetele umplute cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare, adăugați filetele și căutați până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați filetele într-o tigaie cu ulei. Prăjiți timp de 8 până la 10 minute sau până când temperatura internă înregistrează 150 de grade F pe un termometru citit instantaneu pentru mediu-rar.
Așezați tigaia la foc mare, adăugați vinul Marsala și gătiți timp de 1 minut, răzuind bucățile maro care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Adăugați bulionul de pui și gătiți până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 4 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și bateți untul până se topește.
Scoateți sfoara de bucătărie, feliați filetele și aranjați plăcile de servire. Puneți sosul peste filetul feliat și garnisiți cu busuiocul tocat.
* Nota bucătarului: această rețetă va funcționa și cu fripturi Spencer cu coaste de vită sau file mignon.
În timp ce mielul se prăjește:.