Prosciutto-sparanghel învelit cu unt de trufe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați sparanghelul învelit cu Prosciutto cu unt de trufe. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 17 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sparanghel, ulei de trufe albe, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Cartofi Prăjiți Cu Trufe Înveliți Cu Prosciutto, Focaccia cu sparanghel, Prosciutto și ulei de trufe, și Prosciutto înfășurat sparanghel.
Instrucțiuni
Pregătiți un castron mare cu gheață și apă rece. Tăiați sparanghelul la 5 inci lungime, apoi aburiți într-un abur peste apă clocotită până când este crocant, aproximativ 4 minute.
Transferați în apă rece pentru a opri gătitul.
Se scurge și se usucă. Se condimentează cu sare.
Se amestecă uleiul în unt până se încorporează.
Tăiați feliile de prosciutto în bucăți de aproximativ 3 pe 3 inci, apoi acoperiți subțire cu unt de trufe și așezați o tulpină de sparanghel la o margine.
Rulați, lăsând vârful și capătul vizibil. Repetați cu sparanghelul rămas și prosciutto.