Prosciutto-Paie De Parmezan

Prosciutto-Paie De Parmezan
Prosciutto-parmezan paie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 111 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Un amestec de foietaj, parmezan, prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Paie De Parmezan, Paie De Brânză Parmezan, și Paie De Usturoi Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Făinați o suprafață de lucru și un știft. Set foetaj pe suprafață, se presara usor cu faina, și rola într-un dreptunghi de aproximativ 8 în. de 12 în. și 1/8 în. gros. Aranjați produse de patiserie, astfel încât este orizontală și tăiați marginile chiar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Acoperiți jumătatea stângă a patiseriei cu 1 strat de prosciutto. Folosind o răzătoare de ras sau cutie, radeți fin o mulțime de parmezan pe prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
4
Periați jumătatea dreaptă a produselor de patiserie cu spălarea ouălor și pliați peste prosciutto și parmezan, ca și cum ați închide o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Se presară deasupra cu făină și se rostogolește înapoi într-un dreptunghi aproape la fel de mare ca cel cu care ai început. Acoperiți jumătate din patiserie cu un alt strat de felii de prosciutto și parmezan ras și periați cealaltă jumătate cu spălarea ouălor. Ori egged jumătate peste și rola cu pin-ul de câteva ori pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Cu un cuțit ascuțit, tăiați patiseria pe lungime în 1/3-in.- benzi largi. Răsuciți fiecare bandă de câteva ori și puneți-o pe o foaie de copt ungreased (împingeți capetele pe foaie pentru a împiedica paiele să nu se răsucească; este posibil să aveți nevoie de 2 foi). Îndepărtați ușor vârfurile de benzi cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Paie De BăutPaie De Băut
7
Coaceți paiele până se rumenesc mediu, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să se răcească 1 minut, apoi slăbiți ușor din foaie cu spatula.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Serviți cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista