Prosciutto-Paie De Parmezan
Prosciutto-parmezan paie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 111 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Un amestec de foietaj, parmezan, prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Paie De Parmezan, Paie De Brânză Parmezan, și Paie De Usturoi Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Făinați o suprafață de lucru și un știft. Set foetaj pe suprafață, se presara usor cu faina, și rola într-un dreptunghi de aproximativ 8 în. de 12 în. și 1/8 în. gros. Aranjați produse de patiserie, astfel încât este orizontală și tăiați marginile chiar.
Acoperiți jumătatea stângă a patiseriei cu 1 strat de prosciutto. Folosind o răzătoare de ras sau cutie, radeți fin o mulțime de parmezan pe prosciutto.
Periați jumătatea dreaptă a produselor de patiserie cu spălarea ouălor și pliați peste prosciutto și parmezan, ca și cum ați închide o carte.
Se presară deasupra cu făină și se rostogolește înapoi într-un dreptunghi aproape la fel de mare ca cel cu care ai început. Acoperiți jumătate din patiserie cu un alt strat de felii de prosciutto și parmezan ras și periați cealaltă jumătate cu spălarea ouălor. Ori egged jumătate peste și rola cu pin-ul de câteva ori pentru a sigila.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați patiseria pe lungime în 1/3-in.- benzi largi. Răsuciți fiecare bandă de câteva ori și puneți-o pe o foaie de copt ungreased (împingeți capetele pe foaie pentru a împiedica paiele să nu se răsucească; este posibil să aveți nevoie de 2 foi). Îndepărtați ușor vârfurile de benzi cu spălarea ouălor.
Coaceți paiele până se rumenesc mediu, 12 până la 15 minute.
Lăsați să se răcească 1 minut, apoi slăbiți ușor din foaie cu spatula.