Profiteroli cu sos de ciocolată
Profiteroles cu sos de ciocolată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 456 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de smântână grea, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare sunt Profiteroli cu sos de ciocolată, Profiteroli cu sos de ciocolată și înghețată, și Profiteroli Cu Înghețată Și Sos De Ciocolată.
Instrucțiuni
Combinați smântâna și untul într-o cratiță mică cu fund greu la foc mediu.
Încălziți amestecul până când apar bule în jurul părților laterale ale vasului, dar nu lăsați crema să fiarbă.
Se amestecă ciocolata și vanilia; se scoate de pe foc și se amestecă până se topește ciocolata și sosul este neted. Poate fi servit cald sau refrigerat.;
Profiteroli: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Pentru a face pateul un choux: într-o cratiță cu fundul greu, aduceți apa, untul, zahărul și sarea la fierbere blândă la foc mediu-mare, amestecând pentru a topi complet untul.
Adăugați toată făina și praful de copt simultan și continuați să amestecați până când toată făina este încorporată și aluatul devine o masă care se îndepărtează de părțile laterale ale oalei.
Scoateți de pe foc și răzuiți aluatul într-un bol de amestecare. Folosind un mixer în picioare sau de mână, bateți aluatul la viteză medie pentru a-l răci puțin.
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, oprindu-vă să răzuiți periodic părțile laterale ale bolului. Când toate ouăle au fost încorporate, aluatul trebuie să fie o pastă groasă, netedă și lucioasă.
Forma 24 golf mingea-Dimensiune movile pe foaie de copt căptușite aproximativ 2-inch afară care să permită cameră pentru ei să se răspândească; păstrați movile cât mai mare și rotund posibil. Puteți folosi o pungă de patiserie dotată cu un vârf de stea sau o lingură mare, la alegere.
Puneți tigăile în cuptor și coaceți timp de 10 minute.
Reduceți căldura la 350 de grade F. și continuați să gătiți timp de 25 de minute. Nu deschideți ușa cuptorului și nu scoateți tigăile din cuptor până când pufurile nu sunt ferme la atingere. Profiterolele ar trebui să fie maro auriu și bine înălțate. Lăsați cojile să se răcească înainte de umplere.
Folosind un cuțit zimțat, feliați pufurile de patiserie aproape în 1/
Așezați 3 profiterole pe fiecare farfurie de desert și umpleți cu o lingură de înghețată.
Stropiți sosul de ciocolată deasupra; garnisiți cu zahăr pudră și mentă proaspătă, dacă doriți.