Proaspăt Mărar Iaurt Dip

Proaspăt Mărar Iaurt Dip
Proaspăt mărar iaurt Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 7 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 53 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, iaurt grecesc, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Iaurt și Feta Dip, Baie De Mărar Cu Iaurt, și Castravete-Mărar Iaurt Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul, mărarul, ardeiul gras roșu, ceapa verde, sarea, ardeiul roșu și usturoiul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
MărarMărar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Garnisiți cu ardei gras roșu tăiat cubulețe, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
3
Se servește cu morcovi, broccoli și felii de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
CastraveteCastravete
MorcovMorcov

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții7
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista