Prepeliță la grătar cu melasă de rodie și glazură de hrean cu nuci picante și vinetă de mandarină

Prepelița la grătar cu melasă de rodie și glazură de hrean cu nuci picante și vinetă de mandarină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 71G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1173 calorii. Pentru $10.9 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, muștar dijon, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Ton Kofte cu melasă de rodie-glazură de mentă cu Hummus picant zdrobit, Găini Cornish cu glazură de rodie-melasă, și Salată de varză de Bruxelles cu alune, parmezan și vinetă de melasă de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mic.;
Preîncălziți tigaia pentru grătar. Condimentează prepelița cu sare și piper după gust. Grătați pielea cu fața în jos timp de 2-3 minute până devine aurie, întoarceți-o și periați cu glazura. Grătați timp de 3-4 minute mai mult, îndepărtați și periați cu mai multă glazură.;
Puneți zahărul, apa și cayenne într-o cratiță mică și gătiți la foc mare până la caramelul de culoare medie.
Adăugați nucile și aruncați pentru a acoperi.
Îndepărtați cu o lingură pliată pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Vinetă de mandarină 2 căni suc de mandarină 1 cană suc de portocale 3 linguri oțet de vin roșu 2 linguri ceapă roșie tocată grosier 2 căței de usturoi, tocați grosier 1 lingură ancho chile pulbere 1 lingură miere 1 linguriță piure de chipotle 3/4 cană ulei de măsline sare și piper proaspăt măcinat
Așezați sucul de mandarină și sucul de portocale într-o cratiță mică și gătiți până se reduce la 1/4 cană.
Puneți siropul, oțetul de vin roșu, ceapa, usturoiul, pudra de chile, mierea și chipotul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până la emulsionare. Condimentează cu sare și piper după gust.
Mandarină-rodie savurează 2 mandarine, segmentate 1/4 cană semințe de rodie 1 jalapeno, tăiate mărunt 1/4 cană ceapă roșie tocată mărunt 2 linguri suc de lămâie proaspăt stors 1 lingură ulei de măsline sare și piper proaspăt măcinat
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și condimentați cu sare și piper după gust.
Adunarea: Rucola Mandarina Vinaigrette Prepeliță Savurați Nuci
Așezați rucola într-un bol mare și stropiți cu o parte din vinetă de mandarină. Împărțiți între 4 plăci.
Așezați 2 prepelițe deasupra rucolei.
Așezați o lingură cu vârf de gust deasupra Prepeliței și în jurul farfuriei.