Prepeliță glazurată cu miere cu salată Waldorf
Prepelița glazurată cu miere cu salată Waldorf este o fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian garnitură. O porție conține 126 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați miere limpede, crenguțe de cimbru, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Prepeliță glazurată cu smochine și balsamice, Prepeliță glazurată cu rodie cu frunze de Frisee și varză de Bruxelles, și Pui fript glazurat cu muștar cu umplutură Waldorf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți oțeturile, mierea și crenguțele de cimbru într-un castron; se amestecă bine. Sfat jumătate din amestec într-un castron mare.
Adăugați prepelițele, întoarceți-le la strat, apoi acoperiți și lăsați la marinat cel puțin 1 oră.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Încălziți o grătar la foc mediu, apoi gătiți prepelițele în loturi timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte până când sunt carbonizate frumos. Odată gata, puneți-le într-o formă de prăjire, apoi prăjiți timp de 5 minute. Se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se periază peste marinada rămasă.
Pentru salată, aranjați salata în 6 pahare de Martini (sau boluri mici).
Puneți ingredientele rămase de salată într-un bol și amestecați bine. Împărțiți între pahare și presărați peste arpagic în plus. Pentru a servi, împărțiți prepelițele în 6 farfurii și serviți fiecare cu o salată.