Praz și creveți gratin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați gratinul de praz și creveți. O porție conține 211 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 58 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sos olandez, pătrunjel și coriandru, sare curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 40%. Rețete similare sunt Gratin De Praz, Praz și Cheezly Gratin, și Grătar De Nap Și Praz.
Instrucțiuni
Top și coadă prazul, apoi tăiați în jumătate și spălați bine. Feliați subțire și scurgeți.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare și sotati prazul timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie și se reduce cu două treimi. Se condimentează cu sare curry și se amestecă într-un buton de unt, dacă îi place. Sfat într-un castron.
Încălziți grătarul la mare.
Ștergeți tigaia și încălziți cu uleiul rămas. Condimentați creveții cu mai multă sare curry după gust și amestecați până la roz.
Bateți smântâna pentru a forma vârfuri moi și pliați în Olandeză împreună cu ierburile, apoi pliați în praz și creveți. Împărțiți între șase feluri de mâncare gratinate și rumeniți sub grătar, aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.